Project

In 2006 is Stichting Dagbesteding Jonggehandicapten opgericht en begonnen met het Project “Dajong Computervrienden”.
in 2019 is Stichting Dajong met een nieuw project naast Dajong Computervrienden, namelijk een dagbestedingscentrum waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en/of een handicap zich dagelijks bezighouden met dat waar deze personen goed in zijn:

Fietsreparatie

Begeleid door vakkundige begeleiders die hart hebben voor de clienten (inclusief eventuele beperkingen) en de materie waar we dagelijks mee bezig zijn op gebied van technologie, zet stichting Dajong een kwalitatief hoogwaardig zorgproduct op de markt.

Zorg verlenen wij aan eenieder die met een zorgbudget een aanvraag bij ons doet en aan clienten die via een andere zorgorganisatie bij ons wordt ondergebracht.

Wij bieden onze clienten een dagelijks vaste structuur met herkenbare regelmatig terugkerende werkzaamheden. Daarnaast zijn wij structureel bezig om “on the job” waar mogelijk sociale vaardigheden aan te leren en te continueren. In ons project proberen we zo goed mogelijk een bedrijfstructuur te hanteren zoals wij die in de maatschappij dagelijks tegenkomen. hierdoor ervaren onze clienten ook de successen die ook in een normaal bedrijf kunnen worden behaald.

Bent u als cli├źnt, ouder/verzorger of hulpverlener ge├»nteresseerd in ons project? Neem gerust contact met ons op via mail of telefonisch via 0638755191.